Ozonoteràpia en Malalties Neurodegeneratives

Ozonoteràpia en Malalties Neurodegeneratives

Les malalties neurodegeneratives afecten a 50 milions de persones al món i tenen un creixent impacte negatiu sobre les famílies i la societat. Mentre es van desvetllant i entenen els processos degeneratius cel·lulars que permetran idear en el futur tractaments per alentir la mort neuronal, no podem ignorar en l’actualitat l’efecte beneficiós de l’Ozonoteràpia, particularment en els estadis inicials d’aquestes malalties. L’Ozonoteràpia, aplicada en protocols perfectament estudiats i definits:

  • Millora el flux sanguini cerebral
  • Estimula els mecanismes de transport i utilització de l’oxigen a nivell cel·lular
  • Millora el metabolisme neuronal i corregeix l’estrès oxidatiu crònic característic de totes aquestes malalties. Així, les neurones reactiven la síntesi d’enzims antioxidants que retarden i/o eviten la mort cel·lular
  • Té la capacitat de mobilitzar les cèl·lules pluripotencials del moll de l’os i d’activar també les  cèl·lules pluripotencials latents cerebrals, fet que li permet erigir-se  en un veritable paradigma de la medicina regenerativa
  • No té efectes adversos ni secundaris
  • Pot combinar-se sense problemes amb la teràpia farmacològica convencional

Així, diversos estudis doble cec han certificat la seva eficàcia en la malaltia d’Alzheimer en demostrar-se en les proves psicomètriques, en un 73% – 90% (segons l’estudi) dels pacients tractats, una milloria de la condició mental general, de les manifestacions psiquiàtriques i conductuals, i de la capacitat de desenvolupament per les seves activitats diàries.

En definitiva, l’Ozonoteràpia reactiva certes funcions biològiques, en reverteix d’altres alterades i estabilitza o paralitza, en el millor dels casos i conjuntament amb la teràpia farmacològica, el procés.

Per similars raons, l’ozó també és especialment útil en pacients afectats per malalties cerebro-vasculars i és altament beneficiós, així mateix, en altres alteracions neurològiques tant centrals com perifèriques.

Un potencial terapèutic inabastable … A l’abast de tothom.

Dr. S. Pinós

Director Mèdic Clíniques Nexus

PER A MÉS INFORMACIÓ: NEXUS BIOMÈDIC C/SEGRIÀ 30 – 25006 LLEIDA



Compartir: